Meny
Stäng

Rekordstort intresse för traineeprogram

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp värvar sex nya traineer efter att rekordmånga har ansökt till programmet. Bland de nya traineerna finns kompetens från bland annat Hyper Island, Long Island University och Dans- och Cirkushögskolan.

– Vi är glada och stolta över det rekordstora intresset. 200 kvalificerade och samhällsengagerade personer har sökt Gullers Grupps traineeprogram. Det gör att vi har kunnat täcka in en stor bredd i kompetens och perspektiv hos årets traineer. Och just mångfald ser vi som grunden för smart kommunikation, säger Linda Andersson, ansvarig för Gullers Grupps traineeprogram.

I årets traineeprogram har sex personer värvats till Gullers Grupps kontor i Stockholm och Malmö. På kontoret i Stockholm kommer Yoel Svenzén, Aynur Isayeva, Matilda Hedengren och Olle Wemne att arbeta och i Malmö kommer Amanda Jaako och Mathilda Björk att arbeta.

Yoel Svenzén har en kandidatexamen i danspedagogik, men har under det senaste året studerat digitalmedia creative på Hyper Island. Aynur Isayeva har studerat Internationella relationer, Data- och systemvetenskap på Stockholms Universitet samtidigt som hon har läst en kurs på Harvard University och varit skribent på Morgonforum.

Matilda Hedengren har studerat på Beckmans Designhögskola och läst Communications design på Berghs School of Communication. Där gjorde hon en ny grafisk profil för Pride som ställdes ut på slututställningen. Olle Wemne kommer närmast från Lunds universitet där han har studerat strategisk kommunikation och där han just nu tar en magisterexamen i Management.

Amanda Jaako har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap med strategisk inriktning vid Umeå universitet samtidigt som hon har ingått i den studentdrivna kommunikationsbyrån Komet Kommunikation. Mathilda Björk har en kandidatexamen i Beteendevetenskap från Lunds universitet och har tidigare även studerat business administration på Long Island University.

Traineeprogrammet pågår i ett år med möjlighet till fast anställning när programmet är slut.

Nyhet

Sverigestudien – vilka värderingar formar Sverige idag?