Meny
Stäng

Sofie Falkkloo till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp fortsätter att växa. Nu knyter man till sig Sofie Falkkloo som närmast kommer från rollen som byråchef på Lennox PR.

– Det är spännande tider på Gullers Grupp. Utmärkelsen Årets byrå är vi väldigt stolta över, men den förpliktigar också att hela tiden vässa vårt erbjudande. Med Sofie Falkkloo får vi en PR-specialist som får saker att hända. Även om Gullers Grupp är en stor byrå fungerar vi som en mindre där medarbetare som tar stort eget ansvar är det som driver oss och gör oss framgångsrika. Där kommer Sofie med sin bakgrund att passa perfekt, säger Ulf Dahlqvist, platsledare på Gullers Grupps Stockholmskontor.

Sofie Falkkloo lämnar nu rollen som byråchef på Lennox PR. Innan dess arbetade hon i sju år för Nya Moderaterna, bland annat som ansvarig för kampanjavdelningen.

– Jag är redo för nya utmaningar och ser att jag på Gullers Grupp får kombinera mina styrkor och erfarenheter med det som ger mig det lilla extra. Det som får mitt hjärta att klappa lite hårdare. Kommunikationens ultimata mål är att göra skillnad och Gullers Grupp med sitt stora fokus på samhällsaktörer känns som helt rätt plats för mig, säger Sofie Falkkloo.

Sofie Falkkloo börjar på Gullers Grupp den 26 mars. Hennes roll blir projektledare med fokus på PR och hon kommer att utgå från kontoret i Stockholm.

– Jag drogs till Gullers Grupp för att det är ett företag med höga ambitioner – både i det man levererar till sina kunder och i hur man ser på sin egen framtid. Jag tilltalas av att Gullers hela tiden breddar sitt erbjudande och vill ta kommunikationen till en ny nivå. Jag ser fram emot att få vara en del av den resan, säger Sofie Falkkloo.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 070-730 16 65
Sofie Falkkloo, 070-834 55 63

Nyhet

Gullers Grupp utsedd till "Årets byrå"