Meny
Stäng

Titti Hildebrand till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin


Gullers Grupp har rekryterat Titti Hildebrand, en erfaren kommunikationsstrateg som främst arbetat inom ideell sektor, bland annat på ECPAT Sverige och Rädda barnen.

Gullers Grupp fortsätter sin kraftiga tillväxt genom att rekrytera Titti Hildebrand. Hon kommer närmast från rollen som kommunikations- och presschef på ECPAT Sverige. Hon har tidigare varit bland annat press- och PR-ansvarig på Rädda Barnen och programledare och reporter på Sveriges Radio P4.

– I ett skede av kraftfull expansion är det viktigt att vara noggrann i varje rekrytering och växa med personer som har olika perspektiv och kompetenser. I Titti Hildebrand får vi in en person med lång erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete i den viktiga ideella sektorn. Det kommer att vara värdefullt på vår fortsatta resa, säger Gith Kjellin, leverensansvarig för Gullers Grupp i Stockholm.

Titti Hildebrand har redan anslutit till Gullers Grupp. Hon kommer att utgå från kontoret i Stockholm.

– Som man kanske kan ana av mina tidigare arbetsplatser är jag en person som drivs av värderingar. Jag måste känna att det jag jobbar med gör skillnad. På Gullers Grupp har man ett fokus på samhällsaktörer som gör att det direkt känns som hemma, säger Titti Hildebrand.

För mer information kontakta:
Gith Kjellin, 0709-42 72 24
Titti Hildebrand, 0766-97 03 58

Nyhet

Gullers Grupp växer i Umeå