Meny
Stäng

Ulf Dahlqvist vd för Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupps styrelse har utsett Ulf Dahlqvist till vd.

Gullers Grupp växer snabbt och anpassar hela tiden organisationen för att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt. Styrelsen har nu utsett Ulf Dahlqvist till vd för bolaget.

– Få personer känner till och känner för Gullers Grupp som Ulf Dahlqvist. Han kommer i rollen som vd att vara en viktig motor för vår fortsatta utveckling, säger Peter Holmstedt, styrelseordförande för Gullers Grupp.

Ulf Dahlqvist är en av företagets huvudägare och var fram till i somras byråchef för kontoret i Stockholm.

– Jag har haft förmånen att vara en del av Gullers Grupp i många år. När nu frågan från styrelsen, och i förlängningen mina partnerkollegor, kom blev jag glad och stolt och jag tvekade inte att återigen kliva fram. Mitt uppdrag är tydligt: att ta Gullers Grupp till nästa nivå. När jag var byråchef hade vi en tillväxt på 250 procent och det är en resa som bara börjat, säger Ulf Dahlqvist.

Gullers Grupp har ett delat operativt ledarskap. Ing-Marie Olofsdotter Nilsson som sedan den 1 juli 2018 kombinerat rollen som chief operations officer och vd, har gjort bedömningen att hon vill ha en annan roll inom företaget.

– En av mina styrkor som ledare och konsult är att kunna se vilket ledarskap som passar olika organisationer bäst. Gullers Grupp har en unik kultur som jag verkligen uppskattar, men jag har kommit fram till att jag inte är rätt person att leda just den här organisationen. Jag ser fram emot att fortsätta i en annan roll på Gullers Grupp, säger Ing-Marie Olofsdotter Nilsson.

Förändringen har redan trätt i kraft.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 070-730 16 65
Peter Holmstedt, 070-555 40 33

Nyhet

Gullers Grupp går med i KOMM