Nyheter

Meny
Stäng

Ulrika Almquist förstärker Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp har rekryterat den erfarna ledaren och affärsutvecklaren Ulrika Almquist för att förstärka erbjudandet kring verksamhetsutveckling, kreativa leveranser och förändringsledning.

Gullers Grupp är i utveckling och med många nya stora uppdragsgivare är behovet av att stärka erbjudandet stort.

Ulrika Almquist har lång erfarenhet inom kommunikation, marknad och ledarskap. Hon har tidigare varit vd för byrån FamiljenPangea, business director på DDB och Lowe Brindfors samt marknads- och kommunikationschef på Tengbom. Hon har också varit avdelningschef i Försvarsmakten, förvaltningschef inom kommunal verksamhet och drivit eget inom konsult och coachning. Närmast har hon varit verksamhetschef inom hästnäringen och de gröna näringarna.

– Ulrikas breda ledarerfarenhet från chefsroller både i näringslivet och offentlig verksamhet kommer att bli ett fint tillskott till vårt erbjudande. Hon har lett verksamheter i stark tillväxt och vet vad affärer och organisationer behöver för att nå nästa nivå. Det är precis vad många av våra uppdragsgivare nu står inför, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Ulrika Almquist börjar på Gullers Grupp den 29 november.

– Jag gillar att bygga, utveckla och göra gott för samhället. Det lockade mig till Gullers Grupp som med sin helhetssyn på kommunikation, hållbarhet, digitalisering, ledarskap och verksamhetsutveckling för samhällsbärande aktörer är unikt i branschen. Jag ser fram emot att vara en del i det sammanhanget och bidra med mina kunskaper. Därtill ska det bli kul att få lära känna upp emot 200 nya kollegor och massa spännande uppdragsgivare, säger Ulrika Almquist.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 0707-30 16 65
Ulrika Almquist, 0709-83 49 00

Nyhet

De vinner Årets samhällsaktör 2021