Meny
Stäng

Unicef Sverige väljer Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Unicef Sverige har valt Gullers Grupp som sin nya PA/PR-partner.

Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer. Nu befäster byrån den positionen genom sitt nya samarbete med Unicef Sverige som PR/PA-partner.

– Vi har i Gullers Grupp hittat en partner med strategisk bredd, kompetens och ett stort engagemang som kan hjälpa oss att driva och utveckla vår kommunikation kring barns rättigheter. Vi ser fram emot ett samarbete för att hitta nya vägar för vår kommunikation och vårt påverkansarbete där vi vill vara en stark röst för barns rättigheter i Sverige, säger Andreas Eriksson, kommunikationschef Unicef Sverige.

Samarbetet har redan inletts och innefattar bland annat långsiktigt strategiskt arbete, påverkansarbete och opinionsbildande kampanjer på den svenska marknaden.

– Unicef är en drömkund för oss. Att jobba med modiga samhällsaktörer i gränslandet mellan politik och kommunikation är det som för oss på Gullers och våra kunder samman.Vi är väldigt stolta över det förtroende som Unicef har givit oss, och ser fram emot att få bidra med kommunikation som fortsätter stärka barns rättigheter, säger Johan Järnesund, kundansvarig för Unicef på Gullers Grupp.

För mer information kontakta:

Andreas Eriksson, 073-595 45 05
Johan Järnesund, 070-768 49 24

På bilden: Gullers Grupps arbetsgrupp
Ludvig Broomé, Sofie Falkkloo, Johanna Sturk och Johan Järnesund. 

Nyhet

Anders Bothén till Gullers Grupp