Meny
Stäng

Traineeprogram

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupps traineeprogram – tillfälligt pausad

Sedan 2013 har vi ett populärt årslångt traineeprogram. Planerna var att öppna ansökningen i mars för programstart i september 2020, men på grund av den rådande situationen har vi behövt pausa programmet. Vi planerar nu för nästa års program och ser fram emot att välkomna nya konsulttalanger till oss 2021.
Tack för ditt intresse!

 

Om traineeprogrammet
Som trainee på Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi är på ständig jakt efter nya insikter och kunskaper, och vi vet att unga talanger är en viktig pusselbit i det. För att ge unga de bästa förutsättningarna att komma in i jobbet och hitta sin roll skapade vi 2013 vårt traineeprogram. Det bygger på möjligheten att lära känna branschen, organisationen och utveckla din specialitet/inriktning genom att lära och inspireras av kollegor inom olika områden.

Traineejobbet
Som trainee får du jobba sida vid sida med andra konsulter, inom både kunduppdrag och interna projekt. Dessutom deltar du löpande i utbildningstillfällen specifikt framtagna för traineegruppen, där du får träffa experter inom exempelvis hållbarhetsarbete, varumärkesutveckling, interaktivt lärande/medier, konceptutveckling, insiktsarbete, public affairs och beteendedesign.

Programmet pågår under 12 månader med möjlighet till tillsvidareanställning som juniorkonsult. Under traineeåret arbetar du heltid i en projektanställning med marknadsmässig lön.

Din bakgrund
Främst söker vi dig som är nyutexaminerad från en utbildning eller har arbetat högst ett par år. Du kan till exempel ha studerat design, ekonomi, media- och kommunikationsvetenskap, programmering, statsvetenskap eller journalistik. Men du kan också ha studerat scenkonst, biokemi eller drivit företag, ideella projekt eller ha annan bakgrund. Vi är övertygade om att en mångfald av perspektiv och kompetenser skapar de bästa lösningarna – det viktigaste är att du har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Ansökningsperioden 2020-2021
Planen var att öppna ansökningen i mars, men på grund av den rådande situationen behöver vi pausa rekryteringen. Vi ser nu över hur vi, möjligtvis till hösten, kan erbjuda nya lösningar för att ta emot unga konsulttalanger.

Har du frågor?

Kontakta programansvarig:
ylva.tegner@gullers.se

Tack för ditt intresse!

Läs mer

Om oss