Meny
Stäng

Samhällsintresserad digital projektledare till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Ser du potentialen i digitalisering som verktyg för verksamhetsutveckling?
Kan du beskriva nyttan av bättre digitala erbjudanden?
Vill du leda projekt som utvecklar samhället?

Digitalisering är en förutsättning för att samhället ska fortsätta framåt. Som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer, offentliga och privata, har vi på Gullers Grupp förmånen att vara djupt inblandade i flera av de just nu mest spännande rörelserna.
Vi jobbar med kommuner som vill utveckla sin digitala service. Vi stöttar samhällsbärande företag som vill göra tekniska lösningar till sin konkurrensfördel. Vi hjälper myndigheter öppna data. Vi har breda uppdrag kring informationssäkerhet.

Vi söker nu en digital projektledare som vill bidra till att utveckla samhället genom digitalisering.

Vad söker vi?
Vi söker en digital projektledare med fokus på webb.

I rollen som projektledare är du navet som driver arbetet framåt. Du arbetar nära designers, strateger, utvecklare och kundansvariga för att leverera en slutprodukt med hög kvalitet.
Du driver projekt från offert till lansering och är länken mellan kunden och produktionen. Projektledaren förstår kundens behov och översätter det till definierade projekt och specifikationer.

Du behöver kunna hantera flera projekt samtidigt med bibehållen kvalitet och fungerande arbetsmiljö för alla i teamet. Du ansvarar för kravhantering som Scrum Master och koordinerar resurser i våra interna processer.

Projektledaren ansvarar för budget, effektivitet och lönsamhet och du ska förstås känna ett stort ansvar för dessa frågor. Ett intresse för affären och ledarskap är viktiga egenskaper.

Vilka är vi?
Gullers Grupp är en kommunikationsbyrå för samhällsaktörer som vill nå resultat.

Vi är en fullservicebyrå i ordets rätta bemärkelse; vi erbjuder tjänster inom hela kommunikationsområdet. Hos oss samsas statsvetare med UX-designers, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och kommunikationsstrateger – för att nämna några. Det som förenar oss alla är ett genuint intresse för samhällsfrågor. Med tvåhundra konsulter på fem orter törs vi säga att Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer.
Vi jobbar sömlöst mellan kontoren och erbjuder möjligheten att jobba med uppdragsgivare över hela landet.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Kontoret i Umeå är vårt digitala nav, så rollen som digital projektledare har sin utgångspunkt där.
Vi flyttar under 2021 till nya lokaler intill Designhögskolan i Umeå.


Vem är du?
Den som ska jobba på Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer behöver ha ett intresse och en förståelse för samhällsfrågor. Med det menar vi inte att man måste kunna namnge alla ministrar i regeringen eller slaviskt titta på Agenda varje söndag. Men man måste ha ett intresse för hur olika delar påverkar samhället och vilja ta sin specialistkompetens och bidra till något större. Det är det som förenar oss.

Vi tror att du har relevant examen från universitet eller högskola, alternativt motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet särskilt inom digital produktion. Du behöver ha teknisk och funktionsspecifik kompetens från digital utveckling (webb och mobil).

Du är en erfaren projektledare med ett metodiskt arbetssätt. Du har erfarenhet av att jobba med agila verktyg som Microsoft DevOps eller liknande.

Gullers Grupps ledord är seriös, ambitiös och generös. Detta genomsyrar allt vi gör.

I rollen som digital projektledare ser vi att du bidrar med seriositet genom att hjälpa uppdragsgivare navigera och göra informerade val i sina digitala ambitioner. Vi söker också en person som förstår affären och kan vara med och ta ansvar för såväl kvalitet som affärsmässighet. Du är ambitiös genom att vara självgående, trivs med att ta initiativ och är kreativ samtidigt som du är strukturerad.
Du är generös med din kunskap och trivs som en del av ett team.

Hur söker du?
För mer information om Gullers Grupp och tjänsten, kontakta Magnus Bäcklund, 070-3051665.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.

Sök tjänsten här:
https://clockworkpersonal.se/annons/8169/

Sista ansökningsdag är 6 juni 2021, men vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte.

 

 

 

Läs mer

Jobba hos oss