Meny
Stäng

Samhällsintresserad utvecklare till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Ser du potentialen i digitalisering som verktyg för verksamhetsutveckling?
Tror du att digitala tjänster i det offentliga kan förbättras?
Vill du utveckla samhället?

Digitalisering är en förutsättning för att samhället ska fortsätta framåt. Som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer, offentliga och privata, har vi på Gullers Grupp förmånen att vara djupt inblandade i flera av de just nu mest spännande rörelserna.
Vi jobbar med kommuner som vill utveckla sin digitala service. Vi stöttar samhällsbärande företag som vill göra tekniska lösningar till sin konkurrensfördel. Vi hjälper myndigheter öppna data. Vi har breda uppdrag kring informationssäkerhet.

Vi söker nu fler som kan utveckla samhället – både bokstavligt och bildligt.

Vad söker vi?
Vi söker en senior utvecklare som kan ta och vill ha stort ansvar.

Vi är inte enbart en leverantör av produkter och tjänster, vi är rådgivare till våra uppdragsgivare och det ställer förstås krav på alla som arbetar hos oss att kunna förklara och förmedla sin egen och vår samlade kompetens på området. Som senior utvecklare har du ett extra stort ansvar att bidra till detta.

Vilka är vi?
Gullers Grupp är en kommunikationsbyrå för samhällsaktörer som vill nå resultat.

Vi är en fullservicebyrå i ordets rätta bemärkelse; vi erbjuder tjänster inom hela kommunikationsområdet. Hos oss samsas statsvetare med UX-designers, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och kommunikationsstrateger – för att nämna några. Det som förenar oss alla är ett genuint intresse för samhällsfrågor. Med tvåhundra konsulter på fem orter törs vi säga att Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer.
Vi jobbar sömlöst mellan kontoren och erbjuder möjligheten att jobba med uppdragsgivare över hela landet.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Kontoret i Umeå är vårt digitala nav, så rollen som utvecklare har sin utgångspunkt där.
Vi flyttar under 2021 till nya lokaler intill Designhögskolan i Umeå.

Vem är du?
Den som ska jobba på Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer behöver ha ett intresse och en förståelse för samhällsfrågor. Med det menar vi inte att man måste kunna namnge alla ministrar i regeringen eller slaviskt titta på Agenda varje söndag. Men man måste ha ett intresse för hur olika delar påverkar samhället och vilja ta sin specialistkompetens och bidra till något större. Det är det som förenar oss.

Vi tror att du har relevant examen från universitet eller högskola, alternativt motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Vi söker dig som brinner för ditt jobb, som drivs av att tillsammans med andra leverera gränssnitt, funktioner och tjänster som gör skillnad. Allt från gränssnittsutveckling till mer avancerade integrationer och ny teknik. Vi arbetar i agila processer och erfarenhet av Scrum är därför meriterande. Vi ser att du har några års erfarenhet inom utveckling av webbapplikationer av olika slag och erfarenhet och kunskaper inom språk/plattformar som PHP och/eller ASP.Net. Erfarenhet av apputveckling är meriterande.

Vi söker en senior person, någon som kan tar ansvar och kan tillföra erfarenhet och strategisk höjd till vårt erbjudande.

Gullers Grupps ledord är seriös, ambitiös och generös. Detta genomsyrar allt vi gör.

I rollen som senior utvecklare ser vi att du bidrar med seriositet genom problemlösning samt logisk och analytisk förmåga. Vi söker också en person som förstår affären och kan vara med och ta ansvar för såväl kvalitet som affärsmässighet.

Du är ambitiös genom att vara självgående, trivs med att ta initiativ och är kreativ samtidigt som du är strukturerad.

Du är generös med din kunskap och trivs som en del av ett team.

Hur söker du?
För mer information om Gullers Grupp och tjänsten, kontakta Magnus Bäcklund, 070-3051665.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Sök tjänsten här:
https://clockworkpersonal.se/annons/8095/

Sista ansökningsdag är 23 maj 2021, men vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte.

Läs mer

Jobba hos oss