Sju nomineringar i European Exellence Awards

Tillsammans med våra kunder Tibber och Unizon har Gullers Grupp tilldelats sju nomineringar i Europas ledande PR-tävling European Exellence Awards.

Bild på en ölflaska samt bostadsbroschyrer från de båda kampanjerna.

Fyra nomineringar får “Rörligt ölpris” tillsammans med Tibber i kategorierna Innovation of the year, Energy, Event & Experimental marketing och Data driven & automated communications.

För att hjälpa fler svenskar att förstå hur timprisavtal fungerar och hur stora skillnaderna i elpris faktiskt kan vara under ett dygn, tog Tibber avstamp i en redan väl etablerad magkänsla för pris. Nämligen känslan för vad som är dyrt och billigt när det gäller öl.

Tre nomineringar ges till “Oslagbart läge” tillsammans med Unizon i kategorierna NGO:s & associations, Public affairs och Disruptive communications.

Ett mäklarprospekt för ett drömboende som inte finns – ett säkert hem för våldsutsatta kvinnor och barn. Ofta är köerna långa och offren tvingas återvända till förövaren i brist på alternativ. För att belysa situationen och lyfta frågan inför valet skickades prospektet ut till samtliga av Sveriges bostadsbolags Vd:ar, samt till många makthavare och politiker.

Såväl utbildning i frågor om hushållsekonomi, som påverkan för ett bättre liv för en utsatt grupp, är strålande exempel på att Gullers Grupp är en byrå för samhällsaktörer, som med vår kunskap hjälper våra kunder att bidra till ett bättre samhälle.

Vinnarna koras den 9 december. 

Läs mer på European Exellence Awards hemsida.