Gullers Grupp växer i Sundsvall

Gullers Grupp inleder en rekryteringsoffensiv i Sundsvallsregionen när man söker nya medarbetare med fokus på digitalisering och verksamhetsutveckling.

Jonas Svedin och Maria Koch ståendes framför en dator vid Gullers Grupps kontor i Sundsvall

Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer. En del i erbjudandet är att finnas på flera orter i Sverige. Vi arbetar sömlöst över kontorsgränserna, men tror att en fysisk närvaro på många orter ger viktiga perspektiv och insikter.

Ett av Gullers Grupps kontor finns i Sundsvall. I en region där mycket händer kommer nu företaget att förstärka med nyckelkompetenser.

– Sundsvall växer och det gör vi också. Vi ser hög efterfrågan på tjänster inom digitalisering och verksamhetsutveckling. Det är dags för oss att ta nästa kliv för att fortsätta vara en trygg leverantör och en utmanande sparringpartner för alla samhällsaktörer, offentliga och privata, och därmed vara en del i det som driver Sundsvall framåt, säger Jonas Svedin, kundansvarig vid Gullers Grupp.

Gullers Grupp söker just nu till Sundsvall projektledare, verksamhetsutvecklare, digital förändringsledare och digital strateg. Läs mer om tjänsterna och ansök på jobb.gullers.se