Om oss

Om oss

Vi är byrån för ledande samhällsaktörer. Vi brinner för samhällsfrågor och kommunikation. Och för att hitta lösningar som bidrar till dialog och förståelse – förutsättningar för en väl fungerande demokrati.

Vi finns för alla som vill utveckla samhället, hitta nya lösningar och skapa förändring. För alla som vill vara en röst i det demokratiska samtalet. För alla som tror på kraften i goda affärer som också kan göra gott för samhället.

Oavsett om du är en offentlig eller privat aktör, redan etablerad eller har målet att skapa dig en plats på samhällsarenan så finns vi för dig som vill nå framgång i den värld som i förkortningsform brukar beskrivas som VUCA: Volatility, Uncertainty, Complexity och Ambiguity.

I det oförutsägbara, osäkra, komplexa och mångtydiga finns fantastiska möjligheter för den som kan navigera rätt. Det kan vi.

Gullers Grupp är medlem i det globala byrånätverket PROI. Läs mer på proi.com.

Vad vi gör

Kommunikation på samhällsarenan har en särskild karaktär. Vi tar vår utgångspunkt i insikten om att människan är relations- och meningssökande och att det som upplevs som meningsfullt är det som förenar och motiverar.

Gammal i branschen – nytänkande från början

Samhällsintresset och samhällsengagemanget och arbetet med samhällsaktörer har vi haft med oss ända sen starten 1989.

90-TALET

Sverige börjar skolan

Inför valet 1998 satte vi och Lärarnas Riksförbund skolan på den politiska dagordningen för första gången på decennier. Och fullbordade den politiska treenigheten vård, skola, omsorg som fortfarande är en del av den politiska retoriken.

00-TALET

Avregleringen av apoteksmarknaden

När det statliga apoteksmonopolet skulle avvecklas arbetade vi tillsammans med Sveriges Farmacevtförbund för att skapa förutsättningar för den aktiva småföretagssektor inom apoteksområdet vi ser idag.

10-TALET

Vi gör skillnad

Tillsammans med Vårdföretagarna nyanserade vi bilden av privat vård och omsorg, inte genom att polarisera mot det offentliga utan genom att visa på hur det privata är en del av lösningen på välfärdens problem.

NU

Se exempel på våra uppdrag på case.

Vill du bli en av oss?

Jobba hos oss