Meny
Stäng

Om oss

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Vi är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer. Oavsett om du är en offentlig eller privat aktör, redan etablerad eller har målet att skapa dig en plats på samhällsarenan. Vi är en kommunikationsbyrå för samhällsaktörer som vill nå resultat. För dig som vill utveckla samhället och demokratin. För dig som vill hitta nya lösningar. För samhällsaktörer som vill delta i det offentliga samtalet och bidra till förändring. I hela Sverige.

Vår drivkraft

Vi brinner för samhällsfrågor. Kommunikation på samhällsarenan har en särskild karaktär. Inflytande utövas när flera parter deltar i en dialog med målet att utveckla samhället. Att stå för god kommunikation är därför att stödja en väl fungerande demokrati. Det är denna insikt som gör vår vardag meningsfull och präglar hur vi på Gullers Grupp närmar oss en uppgift och utvecklar lösningar.

Vår förmåga

Vi är en fullservicebyrå i ordets rätta bemärkelse; vi erbjuder tjänster inom hela kommunikationsområdet. Hos oss samsas statsvetare med UX-designers, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och kommunikationsstrateger – för att nämna några. Vi är övertygade om att en mångfald av bakgrunder, perspektiv och kompetenser tillsammans skapar de bästa lösningarna på de mest komplexa utmaningarna. Det som förenar oss alla är ett genuint intresse för samhällsfrågor. 

Vi arbetar sömlöst i föreningen av fyra specialområden. Fyra hörn, men också grunden för helheten – vi kallar det för Edge. 

Strategi
Från framtidsscenarier via budskap till smarta kanalval. Vi arbetar med bland annat internkommunikation, kriskommunikation och strategisk rådgivning.

Gestaltning
Från koncept via ny logotyp till webbdesign. Vi arbetar med bland annat kampanjer, filmproduktion och varumärkesutveckling.

Politik
Från politiska processer via medborgardialog till påverkan. Vi arbetar med bland annat undersökningar, public affairs och talespersoner.

Teknologi
Från analys via prototyp till nya digitala tjänster. Vi arbetar med bland annat UX-design, webbutveckling och app-produktion.

Integritetspolicy externa kontakter

På Gullers Grupp värnar vi om den personliga integriteten och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.
Vi försöker ständigt minimera personuppgifternas omfattning, lagringstid och tillgänglighet samt kontinuerligt utbilda och uppdatera samtliga anställda på området.

Läs mer

Läs mer

Medarbetare