Johanna Ahlmark

johanna.ahlmark@gullers.se 070-461 22 72

Johanna är partner och seniorkonsult på Gullers Grupp. Hon arbetar som kundansvarig och affärsutvecklare inom såväl privat som offentlig sektor. Projekten handlar oftast om verksamhetsutveckling, ledning och styrning med kommunikation som grund.

Mest innebär det stora och långsiktiga förändringsprojekt, som att implementera nya arbetssätt och en ny kultur på en myndighet, eller att implementera en ny affärsstrategi eller besparingspaket åt ett globalt bolag. Det innefattar analys, strategi, ledningsstöd och koordinering av hela genomförandet tills förändringsprocessen är klar, samt utvärdering av önskad effekt.

Innan hon kom till Gullers Grupp arbetade Johanna på Fleishman Hillard i New York och drev egen firma i Sverige i fem år, specialiserad på kriskommunikation.

Johanna har en Master of Science i Strategisk kommunikation från Syracuse University i USA. Under 2023 tog hon ett Certificate of Leadership Excellence in Strategy and Innovation for Senior Leaders från Harvard University i Boston.

Se alla medarbetare Medarbetare