Johanna Ribbing Andervaldt

johanna.ribbing@gullers.se 073-656 30 70

Johanna är en driven operativ projektledare och produktionsledare med många års byråerfarenhet från olika byråar. Hon har stor erfarenhet av komplexa projekt och produktioner med många delmoment, där processtänk och tydlighet är ett måste. De senaste 10 åren har Johanna arbetat med ökat fokus på inkluderande kommunikation och översättningar till utrikes födda målgrupper i Sverige.

I sin roll som projekt- och produktionsledare har hon gedigen kunskap av att leda och driva små och stora projekt inom film, digitalt och print, ofta på flera språk, samt att säkerställa leveranser enligt kundens specifika behov. Johanna har spetskompetens i översättningsteknik och hon har utvecklat en process för att kvalitetssäkra översättningar utifrån målgrupp och tonalitet.

Johanna var tidigare delägare på insikts- och kommunikationsbyrån KAPI. Hon är diplomerad internationell projekt- och produktionsledare från Pace University/New York. Utöver det är hon examinerad Projektledare/Project Management på Masters of Media samt har studerat kommunikation på Berghs. Johanna har även ARU-kompetens från Berghs.

Se alla medarbetare Medarbetare