Meny
Stäng

Katarina Gentzel Sandberg

katarina.gentzel@gullers.se | 070-894 94 17 | Stockholm
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Katarina har arbetat med strategisk kommunikationsutveckling de senaste 25 åren i en mängd roller och branscher, främst i idéburen och offentlig sektor och för större statliga aktörer.
Katarinas uppdrag handlar nästan uteslutande om strategisk rådgivning i kommunikationsfrågor, om kommunikationsutveckling, förändringskommunikation, ledningskommunikation och internkommunikation.

Katarina är en ofta anlitad föreläsare och undervisar i kommunikation i vitt skilda sammanhang, både skräddarsytt för enskilda uppdragsgivare och på olika kommunikationsutbildningar. Deltagare är ofta chefer och nyckelpersoner på ledande befattningar. Katarina arbetar också ofta som moderator och undervisar både i muntlig framställning, moderatorteknik och facilitering.

Hösten 2017 släppte Katarina tillsammans med professor Jesper Falkheimer en bok om framtidens strategiska kommunikation med titeln ”NU – strategisk improvisation för effektiv kommunikation”. Läs mer om ämnet här. Nu skriver författarparet på nästa bok som lanseras våren 2019, denna gång på temat strategisk improvisation i ledarskapet.

Katarina är kommunikatör med en fil. kand från Informationslinjen vid Högskolan i Örebro. Hon är också diplomerade IHR:are, med examen från Institutet för Högre Kommunikations- och reklamutbildning vid Stockholms universitet, där hon under ett år fördjupade sina kunskaper i kommunikation och marknadsföring. Under tiden på Gullers Grupp har hon genomfört Handelshögskolan/Sveriges kommunikatörers utbildning ”Communication Executive Program”.

Nästa medarbetare

Klara Hedengren