Olle Axelsson

olle.axelsson@gullers.se 070-820 90 00

Olle har arbetat inom kommunikationsområdet i drygt 35 år. Tjugo år inom svensk och internationell fordonsindustri och femton år inom andra tongivande företag i Sverige som exempelvis KF/Coop, Boliden/Trelleborg och Svenska Spel.

Som chef för kommunikation i globala företag som Saab, Volvo och GM Europa har Olle haft ansvar för hela spektrat av frågor inom kommunikation. Olle är en relationist och teamspelare som har insett att livet är ett långt lärande. Lyssna, ställ frågor, var öppen för dialog, var konkret, krångla inte till det och följ upp leveranser. Var prestigelös och håll dina närmaste välinformerade och låt dem växa i sin roll.  Om vi människor ges mer ansvar så trivs vi bättre och når lättare framgång.

Olle är en kreativ person som gärna jobbar med att utveckla en invecklad brief till något som ”går hem i stugorna”. Den strategiska planen visar en riktning – vägen dit är resan som gör oss kommunikatörer värdefulla för våra uppdragsgivare. Lead by example är att inspirera genom ett värderingstyrt agerande och föregå med gott exempel.

Se alla medarbetare Medarbetare