Robert Bergvall

robert.bergvall@gullers.se 076-677 64 40

Robert arbetar som senior konsult och rådgivare och har mer än 15-års arbetslivserfarenhet i ledande positioner inom det privata näringslivet.

Hans senaste roll som VD på Managementbolaget Stimo har gett omfattande insikter och erfarenheter inom strategi och affärsutveckling. Detta med fokus på den gröna omställningen och ett stort engagemang för hållbara affärsmöjligheter. Roberts kompetens sträcker sig över flera olika områden, inklusive kartläggning av tekniska förutsättningar, rådgivning vid etablering av större verksamheter och utveckling av affärsstrukturer. Han har lett och koordinerat omfattande investeringsprojekt inom den gröna omställningen där dessa projekt gett en djup förståelse för den teknologiska utvecklingen inom gröna energilösningar och dess affärsmässiga potentialer. 

Robert drivs av att förena teknologi med affärsmöjligheter för att skapa långsiktigt hållbara resultat och är redo att bidra till framgångsrika affärsinitiativ som främjar tillväxt och hållbarhet. Han har en Civilingenjörsexamen i kemiteknik vid Luleå tekniska universitet och har gått flertalet ledarskapsutbildningar.

Se alla medarbetare Medarbetare