Två nya partners på Gullers Grupp

Kommunikationsrådgivaren Carolina Anestam och copywritern Tobias Borgin blir partners på Gullers Grupp. De tar därmed ökat ansvar för ett företag som just nu genomgår en kraftig expansion.

Tobias Borgin och Carolina Anestam står tillsammans vid entren till Gullers kontor

Gullers Grupp ägs av ett antal personer som också är verksamma i företaget, så kallade partners. Av totalt 240 medarbetare är drygt 20 personer partners.

– Att Gullers Grupp är medarbetarägt är en av våra största styrkor. Vi har de senaste två åren fördubblat vår storlek, senast med förvärven av byråerna Ellermore och Qre. Den expansionen är bara möjlig med medarbetare som på allvar vill göra den här resan med oss, säger Hans Gennerud, ordförande för Gullers Grupps partnerkollegium.

I dagarna har det blivit klart att Carolina Anestam och Tobias Borgin utses till partners.

Carolina Anestam är senior kommunikationsrådgivare och affärsutvecklare med en lång meritlista.

– Carolina är en av de skarpaste kommunikationsrådgivare jag arbetat med, men det är hennes engagemang som gör att hon på många sätt personifierar det vi på Gullers Grupp vill vara. Vi är en byrå för samhällsaktörer som vill bidra till att göra samhället bättre och Carolina är en värderingsdriven person som delar den visionen. I en tid när branschen och vi förändras känns det bra att få in henne som partner, säger Hans Gennerud.

Carolina har jobbat på Gullers Grupp sedan 2016 då Gullers Grupp köpte byrån Hero Kommunikation som Carolina var en av grundarna till.

– Kommunikation har för mig alltid handlat om det större målet. Är inte hjärtat med både syns och känns det. Det är därför så inspirerande att Gullers Grupp fokuserar på just samhällsaktörer som vill något mer. Här känner jag mig hemma och då känns det förstås också väldigt fint att få möjligheten att ta ännu större ansvar, säger Carolina Anestam.

Tobias Borgin är copywriter och konceptutvecklare.

– Berättelsens kraft blir en allt större faktor i all kommunikation. Tobias har den där speciella förmågan att ur komplicerad materia hitta ett korn som kan utvecklas till en historia. När vi nu ännu tydligare lägger fokus på att berätta våra kunders historier är Tobias en nyckelperson och då är det mycket välkommet att han vill ta steget och bli partner, säger Hans Gennerud.

Tobias har jobbat på Gullers Grupp sedan 1999. Han har en bakgrund som journalist, bland annat på Sveriges radio.

– Hela mitt yrkesliv har jag velat hitta historier som berör och som får effekt. Att få bidra till att samhällsaktörer hittar sina unika budskap och berättelser för att skapa förändring är roligt varje dag. Att bli partner innebär fler roliga kapitel i berättelsen om mig och Gullers Grupp, säger Tobias Borgin.