Gullers Grupp blir partner till startupacceleratorn Sting

Gullers Grupp ingår ett strategiskt partnerskap med Sting, en framgångsrik accelerator som stöttar startups i tidiga skeden.

Sting (Stockholm Innovation & Growth) har funnits sedan 2002 och hjälper entreprenörer utveckla sina innovative, tidiga bolag till tillväxtföretag. De erbjuder finansiering, affärsutvecklings- och rekryteringsstöd och har bland annat utsetts till Nordens bästa accelerator. Sting ägs av en stiftelse där näringslivet (exempelvis Ericsson och IBM), akademin (KTH, Stockholms universitet) och offentliga aktörer (Stockholm stad, Region Stockholm och Stockholms län) finns med i styrelsen.

Gullers Grupp blir nu partner till Sting.

– Många startups är i allra högsta grad samhällsaktörer. Nya utmaningar kräver nya lösningar och att några springer fortare än alla andra. Vi ser att vi kan och vill bidra i Stings viktiga arbete med att stärka de som bygger vårt välstånd framåt, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Partnerskapet innebär att Gullers Grupp erbjuder rådgivning till de startups som väljs ut att få stöd av Sting. Gullers Grupp kommer att medverka vid nätverksdagar och bidra med sin kompetens för bolagens fortsatta tillväxt.

– Sting är i sig en samhällsaktör, ägd och finansierad av samhällsaktörer. En viktig del i det stöd vi ger våra utvalda företag är att hjälpa dem göra strategiskt kloka vägval för att växa och stärka sin verksamhet och sina varumärken. Där ser vi att Gullers Grupp med sitt erbjudande passar mycket bra in. Vi ser fram emot vad detta partnerskap kan ge oss alla, säger Pär Hedberg, vd för Sting.