Gullers Grupp förstärker med åtta nya medarbetare

Gullers Grupp fortsätter att växa. Idag presenteras åtta nya medarbetare, från servicedesign till produktion.

De åtta nya medarbetarna presenteras i profil

Gullers Grupp har stark efterfrågan och behöver ständigt bli fler för att leverera och utveckla tjänster till samhällsaktörer i alla sektorer. Idag presenteras åtta nya medarbetare.

Liz Tencic är projektledare. Hon kommer närmast från Sundsvalls kommun där hon varit kommunikationsstrateg.

Karin Lycke är servicedesigner som närmast kommer från den egna verksamheten The Service Design studio.

Emelie Drakenberg är produktionsledare som närmast kommer från reklambyrån Granath.

Tom Öhlin är sändningsproducent och fotograf som närmast kommer från egen verksamhet och tidigare bland annat arbetat på Aftonbladet TV.

Andreas Bygdeson är utvecklare som närmast kommer från en roll inom produktutveckling på skogsmaskinstillverkaren Komatsu.

Gustav Bernhardsson är copywriter och kommer närmast från kreatörsutbildningen på Yrgo i Göteborg.

Emma Gulin är affärsutvecklare som ingår i Gullers Grupps juniorprogram. Hon har nyligen tagit examen vid Yrkesakademin.

Karin Palm arbetar med digital marknadsföring och är en del av Gullers Grupps juniorprogram. Hon kommer från Lunds universitet där hon tagit examen i strategisk kommunikation.

– Samhällsaktörers behov av insatser som ger effekt blir alltmer komplexa. Vi växer med bredd och spets och adderar nya kompetenser för att möta efterfrågan och för att fortsätta kunna vara en partner som utmanar och inspirerar, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.