Gullers Grupp rekryterar Anders Blanck – bygger vidare inom Life Science 

Anders Blanck kommer senast från rollen som VD för Lif där han framförallt arbetat för att göra läkemedelsbranschen till en trovärdig och mer hållbar samhällsaktör, och till en central del av svensk Life Science.

Gullers Grupp är Sveriges byrå för ledande samhällsaktörer och stärker nu upp ytterligare inför nästa steg i utvecklings- och tillväxtresan, där Life Science är ett nyckelområde.

– Det känns helt rätt att börja på Gullers Grupp. De har med sin imponerande bredd alla förutsättningar att möta behoven hos både dagens och morgondagens samhällsaktörer. Hela Life Science-området står inför en stor omställning och jag ser fram emot att, tillsammans med Gullers Grupp ta mig an utmaningen att göra hela branschen mer hållbar säger Anders Blanck som nu blir rådgivare på Gullers Grupp.

Gullers Grupp arbetar med ett stort antal samhällsaktörer, som kan bidra till att utveckla samhället genom nya lösningar, över både den privata och offentliga sektorn. 

– Vi är byrån för ledande samhällsaktörer och Life Science-segmentet är en viktig pusselbit i samhället. Det är en bransch som arbetar för att stärka sitt hållbarhetsarbete och Anders kommer, med sina unika erfarenheter, att bli en stor tillgång för oss och våra kunder. Vårt fokus är fortsatt att hitta nya vägar framåt för att möta den omställning som vi står inför och leda utvecklingen framåt, säger Ulf Dahlqvist som är senior partner på Gullers Grupp.