Gullers Grupp rekryterar Jimmy Larsson

Snabbväxande Gullers Grupp växlar upp ytterligare genom att värva Jimmy Larsson, en av Europas mest innovativa kommunikationsprofiler enligt The Holmes Report.

Jimmy Larsson står utomhus framför ett par träd i höstfärger

Gullers Grupp har en kraftigt tillväxt, både som företag och på kundsidan. Idag kan man presentera en nyckelvärvning för nästa fas av expansion där rollen att vara Sveriges främsta byrå för samhällsaktörer och att ligga på fronten i gestaltning, storytelling och digitalisering kommer att förstärkas än mer.

– Gullers Grupp har växt kraftigt. Det viktiga för oss på denna resa har varit att inte tumma på två saker – kvaliteten och våra värderingar. Vi är en byrå för samhällsaktörer och det ska märkas i allt vi gör. Det kommer att synas än tydligare framöver för våra uppdragsgivare – vare sig de kommer från offentlig eller privat sektor, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Jimmy Larsson kommer närmast från Narva där han varit chef för team marketing och digitalt. Han har tidigare varit kommunikationschef på Raoul Wallenberg Academy, digital strateg hos SSU och jobbat med opinionsbildning för Socialdemokraterna under valet 2014. Han har rankats som en av Europas mest innovativa profiler inom kommunikation av The Holmes Report.

– Jimmy Larsson är en viktig rekrytering för oss. Med sitt gedigna samhällskunnande, bakgrund i politiken och internationellt erkända expertis avseende strategisk digital kommunikation är han en vass förstärkning av vårt erbjudande, säger Ulf Dahlqvist.

Jimmy Larsson börjar på Gullers Grupp den 2 december.

– För att kunna vara relevant i ett allt mer komplicerat kommunikationslandskap där datadrivet ses som motsatsen till kreativitet och digitalt blivit synonymt med snabba klick och kortsiktighet så krävs en bredare förståelse för de utmaningar våra uppdragsgivare står inför. Inte bara medialt, utan också politiskt och marknadsmässigt. Jag ser att Gullers Grupp spelar en viktig roll i denna förflyttning och tror starkt på de värderingar som lett Gullers Grupp till den position de har idag, säger Jimmy Larsson.