Musse Hasselvall till Gullers Grupp

Gullers Grupp stärker erbjudandet inom rörlig produktion och kreativt berättande genom att rekrytera Musse Hasselvall.

Musse Hasselvall på Gullers Grupps kontor

Berättelser blir allt viktigare och för Gullers Grupp som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer växer efterfrågan på nya sätt att gestalta berättelser kraftigt. Till ett redan starkt team knyts nu en ny spännande profil.

Musse Hasselvall har en lång meritförteckning inom olika typer av produktion. Han är en erfaren filmproducent och regissör som de senaste åren bland annat arbetat med projekt framförallt för Utbildningsradion. Han har också bakgrund som programledare, från kampsportsmagasinet Rallarsving till nu senast Fyllepodden för IQ-initiativet. 

– För att kunna vara den bästa partnern till samhällsaktörer i alla sektorer behöver vi många olika perspektiv. Vi bygger medvetet och långsiktigt upp en mosaik av medarbetare som när erfarenheterna blandas skapar kommunikation som ger effekt och bryter ny mark. Musse Hasselvall har en spännande bakgrund vi tror kommer att göra oss bättre, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Musse Hasselvall blir filmproducent och har anslutit till Gullers Grupp denna vecka.

– Mitt samhällsengagemang har vuxit sig starkare med åren på Utbildningsradion. Med det har också åldern lagt sig som en våt filt på min självupptagenhet. Våld, normer och alkoholens påverkan i samhället är frågor jag fått arbeta med de senaste åren och som triggat mig att känna att jag vill göra mer. Jag har jobbat med media hela mitt liv och vill nu omsätta det kapitalet till att jobba med att göra samhällsfrågor intressanta. När jag sökte efter en arena att göra det hittade jag Gullers Grupp och det känns som helt rätt plats för mig, säger Musse Hasselvall.