Olle Axelsson till Gullers Grupp

Gullers Grupp har rekryterat den mycket meriterade kommunikationsexperten Olle Axelsson, tidigare bland annat kommunikationsdirektör på Volvo Cars, som senior rådgivare.

Gullers Grupp är i utveckling och med många nya stora uppdragsgivare är behovet av att stärka erbjudandet stort.

Olle Axelsson har genom sitt yrkesliv haft toppositioner inom näringslivet. Under 12 år var han kommunikationsdirektör på Volvo Cars och satt i företagets koncernledning under finanskrisen 2008. Han har också bland annat varit kommunikationsdirektör för Coop och Svenska spel. De senaste åren har han varit konsult i egen verksamhet samt knuten till Narva.

– Olle Axelsson är en riktigt tung förstärkning. Hans imponerande meritförteckning i all ära, men det som främst gör att vi ser fram emot att arbeta med honom är hans övertygelse om kommunikationens betydelse för utveckling. Hans globala erfarenheter och kunskap kring vad verksamheter i stark förändring behöver kommer bli tillgångar för oss och våra uppdragsgivare, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Olle Axelsson kommer att vara knuten till Gullers Grupp med start i januari 2022.

– Gullers Grupp är ett av de mest spännande företagen på kommunikationsområdet just nu. De har en bredd i uppdragsgivare och i kompetenser som lockar mig. Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter och nätverk både i befintliga och nya affärer, säger Olle Axelsson.