Stiftelsen The Global Village väljer Gullers Grupp

Stiftelsen The Global Village, som bland annat arrangerar Järvaveckan, har utsett Gullers Grupp till sin kommunikationspartner. Partnerskapet är långsiktigt.

Global Villages logga som består av två armar som greppar varandra i en cirkel

Stiftelsen The Global Village är en partipolitiskt och religiöst obunden stiftelse, vars ändamål är att stärka delaktigheten, demokratin och gemenskapen i samhället i stort och i synnerhet i socioekonomiskt utsatta områden, samt att skapa en lösningsorienterad diskussion om förbättrad integration. Detta gör man bland annat genom att arrangera Järvaveckan.

I dagarna skulle Järvaveckan 2020 ha ägt rum. Gullers Grupp var i år en av huvudsponsorerna. Veckan kan på grund av pandemin inte genomföras, men arrangörerna Stiftelsen The Global Village och Gullers Grupp har tecknat ett nytt avtal om ett långsiktigt samarbete.

– Stiftelsen The Global Village är en äkta samhällsaktör som jobbar konkret för att skapa ett bättre land för alla. När de sökte en partner som kan hjälpa dem med sin viktiga mission kändes det helt självklart för oss som Sveriges främsta byrå för samhällsaktörer att erbjuda våra tjänster, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Partnerskapet innebär att Gullers Grupp fungerar som stiftelsens kommunikationsbyrå för alla behov, såväl strategiskt som operativt. Gullers Grupp kommer att erbjuda en grundnivå av rådgivning utan arvode, så kallat pro bono.

– Stiftelsens verksamhet omfattar många fler aktiviteter än Järvaveckan och vi ser fram emot att kunna berätta mer om dem framöver. Vi samarbetar bara med organisationer och företag som delar vår vision att skapa en socialt hållbar samhällsutveckling, och är glada över partnerskapet med Gullers Grupp, säger Ahmed Abdirahman, grundare och vd för Stiftelsen The Global Village.