Tre nya partners på Gullers Grupp

Gullers Grupp stärker sin organisation genom att ta in tre nya personer i gruppen av partners som äger företaget. Jimmy Larsson, Hanna Landing och Adam Bartnik får med detta större roller i företagets fortsatta utveckling.

Gullers Grupps nya partners står tillsammans framför ett grönt skynke

Gullers Grupp ägs av ett antal personer som också är verksamma i företaget, så kallade partners. Av totalt cirka 175 medarbetare är drygt 20 personer partners.

– Att Gullers Grupp är medarbetarägt är en av våra största styrkor, vilket inte minst visat sig i det år samhället och branschen just gått igenom. Långsiktighet och ambition är det som bygger ett företag hållbart, säger Hans Gennerud, ordförande för Gullers Grupps partnerkollegium.

I dagarna har det blivit klart att Jimmy Larsson, Hanna Landing och Adam Bartnik tar klivet in som delägare och partners.

Jimmy Larsson är seniorkonsult med djup kunskap inom digital transformation, tjänstedesign och marknadskommunikation. Hans framåtlutande sätt att använda data, designmetodik och digitala verktyg för att skapa nya lösningar som ger effekt är en avgörande komponent för hela branschens omvandling.

Hanna Landing är senior kreatör och prisbelönt copywriter. Hon är en ledare såväl på Gullers Grupp som i branschen. Hennes breda erfarenhet från olika samhällssektorer gör att hon som få andra kan utmana, utveckla och hitta koncept som förflyttar bilder av organisationer och varumärken.

Adam Bartnik är affärsutvecklare och ansvarig för försäljning vid Gullers Grupps kontor i Malmö. Han har varit en nyckelperson i att på bara några år bygga upp verksamheten i Malmö från nyetablering till ledande aktör på den regionala marknaden.

– Vi vill att vår partnerkrets ständigt ska utvecklas. Vi tittar på vilka strategiska kunskaper företaget behöver för att kunna ta nästa steg. I vår bransch motsvaras kunskap av personer. Jimmy, Hanna och Adam representerar tre viktiga beståndsdelar för oss – digital transformation, kreativ höjd och strategisk affärsutveckling. Jag är väldigt glad att de vill ta ett större ansvar, säger Hans Gennerud.

Efter dessa tillskott består partnerskollegiet av 28 personer.